• Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Rosa Wessels

Investering :

Je laat foto's bij me maken voor je onderneming. Spannend, maar een stap die je al een tijdje wil maken.  

Je gaat ervoor! Wat leuk! Je boekt een shoot door een bericht te sturen via contact. Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om de shoot te bespreken.

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Stuur me een bericht en dan spreken we af of de shoot bij je thuis is, buiten in de natuur of misschien bij een leuk koffietentje! 

€288,-

1,5 uur shooten op locatie(s)

20foto's*2 outfits 

excl. btw + reiskosten

€488,-

2,5 uur shooten op locatie(s)

40foto's*3 outfits 

excl. btw + reiskosten

€888,-

4,5 uur shooten op locatie(s)

80foto's*4 outfits 

excl. btw + reiskosten

Studio Cremers

"Na lang twijfelen wilde ik dan tóch foto's van mezelf om te gebruiken op mijn website en op mijn social media. Ik hou helemaal niet van voor de camera staan, maar met Rosa had ik er helemaal geen moeite mee! Ze fotografeert je precies zoals je bent, luistert goed naar je wensen en kan je volledig op je gemak stellen. Het is zo goed bevallen dat ik inmiddels een 2e shoot gehad heb!"

Medie Janssen Interieurarchitect

"Een mooie foto maken is natuurlijk heel belangrijk. Dat leer je en dat kan je wel of niet. Maar je opdrachtgever een goed gevoel geven is niet iets wat vanzelfsprekend is. Rosa luistert, begrijpt en voelt haar opdrachtgevers heel goed aan. Door op een rustige manier te werk te gaan ontstaat er een ontspannen en zelfs gezellige sfeer die alles ten goede komt voor het eindresultaat. Soms voel je je wat ongemakkelijk zo kwetsbaar voor een lens, maar Rosa begeleid haar gasten zodat je je beste zelf uiteindelijk laat zien. Ik heb met meerdere fotografen gewerkt en kan zeggen dat de manier van aanpak van Rosa enorm bevalt ik zou haar daarom aan iedereen aanraden."

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now